Podijelite svoju priču, savjete ili iskustvo sa našim čitaocima!


Portal ePreduzetnik pruža priliku mladim, talentovanim piscima da svoje tekstove objave na našoj platformi.

Želite li podijeliti svoju priču, savjete ili svoje iskustvo sa našim čitaocima, iz oblasti koje se nalaze na digitalnoj platformi ePreduzetnik (Moj Biznis, Digitalni Marketing, Lični razvoj i Bizstyle) i na taj način upotpuniti svoju biografiju, na pravom ste mjestu! 😊

Portal ePreduzetnik je u stalnoj potrazi za novim, kvalitetnim i interesantnim sadržajima.

Prije nego što nam pošaljete članak, pažljivo pročitajte naše upute u nastavku kako biste bili sigurni da će Vaš članak biti prihvaćen:

✔️ Motivacija i uspjeh su u našem fokusu. Preferiramo članke na teme: motivacije, preduzetništva , ličnog razvoja i digitalnog marketinga.

✔️ Želimo da naši članci budu informativni, zanimljivi, pomalo lični (ali ne previše) i pozitivni.

✔️ da li vaš članak sadrži između 800-1500 riječi; tražimo jasne i sažete članke koji daju određenu vrijednost našim čitaocima

✔️ Ograničite formatiranje vašeg članka prilikom slanja. Poželjan je običan tekst. Podvlačenje teksta, podebljani dijelovi teksta nisu potrebni. O tome se brinu naši urednici.

✔️ Učinite vaš članak zanimljivim i jednostavnijim za praćenje uključivanjem podnaslova Kratki odlomci olakšavaju čitanje članka. Ako vam treba primjer, pogledajte bilo koji članak na našoj web stranici i vidjet ćete na koji način formatIramo naš sadržaj.

✔️ slika nije potrebna, ali je preporučljiva. Naš tim obično bira sliku koju će staviti kao istaknutu sliku članka.

✔️ Preporučujemo dodavanje internih linkova (ne više od tri) na napisani članak na portal ePreduzetnik ukoliko je to moguće.

✔️ Linkovi će biti pregledani i ako urednici smatraju da nisu relevantni ili ne pripadaju autoru članka, imaju pravo da ih uklone.

✔️ Naši čitaoci žele originalnost. Ne prihvatamo već objavljeni sadržaj, bilo da je objavljeno na vašem ličnom blogu, platformama na društvenim mrežama ili drugim publikacijama,

❌ Ne promovišemo web stranice, proizvode ili usluge gostujućih autora koji nisu u članku. Naš fokus je pružiti našim čitaocima praktične savjete i korisne tekstove, ne promovisati proizvode i usluge trećih lica. Dozvoljeno je staviti maksimalno 2 linka koji vode do Vaše web stranice ili članaka čiji ste vi autori.


Zapamtite, naslov je prva stvar koja plijeni pažnju čitalaca. Budite kreativni, interesantni i drugačiji! 😊


Kratku biografiju sa napisanim člankom možete poslati na mail: kontakt@epreduzetnik.com

Radujemo se saradnji!
Tim ePreduzetnik!