Za One Koji Nemaju Dovoljno Vremena Za Trening

1172
Share:

Oblikujte Celo Telo Za Samo 15 Minuta Dnevno (VIDEO)

Dolaskom toplih prolećnih dana, vreme je za uskakanje u nešto laganije i prozračnije odevne predmete, no naizgled jednostavna radnja, ponekad može zadavati glavobolju, a razlog tome je nekoliko kilograma viška.

Iako nije neuobičajeno zimi preći kazaljku na vagi od one željene, dolaskom proleća situacija se menja te se najčešće pribegava rigoroznim dijetama koje završe prevelikom iscrpljenošću i odustajanjem. 

Ono što je potrebno uraditi kako biste smršali svakako je promeniti, odnosno obogatiti ishranu hranljivim namirnicama koje će podstaći metabolizam na brži rad te se u njemu neće nakupljati. No ipak ono najvažnije je vežbanje. 

Ubrzan način života koji karakteriše previše obaveza i premalo vremena najčešće je glavni razlog zašto ne vežbamo. Zahvaljujući brojnim sjajnim programima i varijantama za vežbanje i nije potrebno odvojiti onoliko puno vremena kao što možda mislite.

Naime, jednom kada telo počnete zdravo hraniti vreme je za uvođenje fizičke aktivnosti za koju vam nije potrebna niti teretana niti puno vremena, već samo 15 minuta dnevno.

Ovakva vrsta treninga je visokog intenziteta, no topi kalorije, učvršćuje i pokreće telo, pa nema baš nikakvog razloga da već sutra ne krenete s vežbanjem, a kako bismo vam olakšali početak u nastavku smo izdvojili sjajan video:

Izvor: https://www.elle.rs
Foto: Pixabay

Share: